Vuonna 2018 ryhmää on tarkennettu harrastehiihto / tavoitteellisemmin hiihtävät SM-tason masters-hiihtäjät. Tämän ryhmän pääpaino tulee olemaan pitkät hiihdot, harrastehiihto ja veteraanihiihto, sekä kaikki tähän liittyvä yhdessä toiminta, harjoittelu ja kehittäminen, sekä valmennustietämyksen vaihtaminen.
Mahdollisesti tulemme järjestämään maratonhiihtokouluja ”suurelle yleisölle”. Siitähän on hyviä kokemuksia aikaisemmilta vuosilta.
Tässä porukassa on äärimmäisen kova tietämys ja kokemus tähän liittyvistä asioista eri näkökulmista. Sillä, että onko tavoitteena kilpailun voittaminen tai osallistuminen tai oman tietämyksen lisääminen ei ole merkitystä.

Laji Hiihto
Kotipaikka Jyväskylä
Jäseniä 49
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole tulevia tapahtumia. Kirjaudu sisään luodaksesi uuden tapahtuman.
Noora ilmoittautui out

Minkälaiset sauvat tämmösis suotreeneissä on hyvä olla? :)

Sinikka

Mulla ainakin sauvakävelysauvat. Sinnehän ne uppoo

Juha

Tarviitko Ski Jyväskylän seura-asuja? Vielä pieni erä myydään loput - 30 % alennuksella. Treeni tekninen t-paita miesten koko XL, Hiihtoliivi Naisten M ja L, Lämppärihousut L ja 2xM, Kilpa-asu miesten L (2 kpl), Housut miesten S, hiihtoliivi S, Lämppäritakki 2 x L ja 2 x M, lasten housut micro koko 152, sekä hiihtopipoja ja pantoja löytyy - 20 % alennuksella. Kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi.

Minna

Vastasko Juha Virpille? Hiihtoliivi ainakin löytyy, lämmittelyasu täytyy varmistaa.

-minna

Juha

Hiihtoliivi ok, naisten läppäriä ei ole

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö: Juha Tuikkanen, juha.tuikkanen@valio.fi, 555 123 4567

Joukkueen johtaja: Pelaajan Nimi, osoite@osoite.com, 555 123 4567

Kotipelit pelaamme useimmiten Kannusillanmäen väestönsuojassa perjantaisin (tunnetaan myös nimellä "luola") klo 20:00. Varmista kuitenkin etukäteen!

Paikalle pääsee helposti junalla (Espoon Keskus) tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Kannusillankuja 4, Espoo.

63412 1561615622 display